Kvelsrud Gård
En del av råvarene våre kommer fra vår «husgård» Kvelsrud økologiske gård på Jevnaker.
Kvelsrud gård har vært i drift siden tidlig på 1900-tallet, med blant annet melkeproduksjon som siden ble lagt ned og erstattet med plantemat-produksjon. Siden 2012 har det blitt produsert økologisk korn i vekstskifte med gras og grønngjødsling og i de senere år også et mangfold av grønnsaker. Alle gårdens produkter er Debio-sertifiserte.
Jorda på gården er næringsrik og et godt grunnlag for fantastiske råvarer. Det etterstrebes å dyrke med hensyn til det mangfoldige livet både over og under bakken, med respekt for matjorda og de som skal tilberede og spise maten. Dyrket areal er på 330 dekar. Rundt 4 dekar er satt av til småskala, variert grønnsaksproduksjon, der det i år produseres rundt 40 ulike slag grønnsaker og urter. På det øvrige arealet dyrkes korn, der deler av dette er urkorn, i vekstskifte med grønngjødsling og eng. Urkornet kvernes til mel på gården.