|

Plantebasert spisested

Cultivate Food er et plantebaset spisested med hjerte for helse, klima og dyr. 
Hos oss vil du alltid få digg og næringsrik plantebasert mat for store og små. 

Vi ønsker at du skal ha enkel tilgang til ren, smaksrik og fargerik mat. Råvarene vi bruker er i hovedsak kortreist og mye kommer fra vår egen gård – Kveldsrud gård. 

Hver dag kan du få servert frokost, lunch og middag hos oss.

Kontakt oss

Våre restauranter

Cultivate Food GrünerløkkaHelgesens gate 180553 OsloTelefon +47 922 12 739
Cultivate Kitchen Food Lab på Myrens verkstedSandakervelen 24C0473 OsloTelefon +47 922 12 710
Cultivate Food Aker BryggeBryggetorget 50250 OsloTelefon +47 413 47 509

Telefon

Cultivate Food

E-post

Vil du bli vår leverandør?

OM OSS

Et plantebaset spisested med hjerte for helse, klima og dyr.

Vårt mål er å gjøre det enklere for deg å spise plantebasert litt oftere. Med det håper vi å bidra til positive endringer og gevinster innen helse, miljø, klima og dyrevern.

Hos oss vil du alltid få digg og næringsrik plantebasert mat for store og små. Vi ønsker at du skal ha enkel tilgang til ren, smaksrik og fargerik mat. Maten hos oss er laget av dedikerte kokker, som bruker de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelig. Råvarene vi bruker er i hovedsak kortreist og så ofte som mulig kommer fra vår egen gård – Kveldsrud gård. Du finner både sesongens råvarer og faste innslag på menyen vår. Vi har åpent fra lunsj til sen middag, kom innom for take away eller sitt hos oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Grønn emballasje

Vår engangsemballasje er laget av planter. Vi samarbeider med de beste leverandørene på dette området og benytter kun materiale som er på lag med naturen.
Det hender vi får spørsmål om vår «plastemballasje». Det ser ut som plast, føles som plast, fungerer som plast, du tror kanskje det er plast, men det er PLA (polylactic acid). Et plastlignende materiale laget av fornybare og nedbrytbare kilder, oftest stivelse fra mais, kassava eller sukkerrør.

BORDBESTILLING

Trykk under for å bestille bord.

For booking over 10 personer send mail til kontakt@cultivatefood.com