Vinsmaking med

Martin

Vi fortsetter suksessen med vinsmaking og arrangerer hver måned smaking med nye temaer. Vår egen vinekspert Martin Arentz, som for tiden er deltids vinbonde på Hadeland, guider oss gjennom kveldene. Økologisk og vegansk vin står på menyen sammen med plantebaserte småretter.

Sikre deg plass på våre neste økologiske vinsmakinger ved å vippse 599,- per stykk til 724125, merk betaling med tema for vinsmakingen.

 

Hvit måned, hvite viner: 26. januar 19.30-21.00 – FULLBOOKET

Tour de France: 15. februar, 19.30-21.00 – FULLBOOKET

Oransjeviner: 22. mars, 19.30-21.00 – FULLBOOKET

Smak på BOBLER: 26. april,  19.30-21.00 – FULLBOOKET

Think Pink, smak roséviner: 31. mai, 19.30-21.00

It’s getting hot out there! Smak på sommerens hotteste viner: 14. juni, 19.30-21.00

 

Ps, send oss mail på kontakt@cultivatefood.com dersom du har allergier. Så skal vi prøve å tilrettelegge for detteT