Vin- & ølsmaking med

Martin

Vi fortsetter suksessen med vinsmaking og arrangerer hver måned smaking med nye temaer. Vår egen vinekspert Martin Arentz, som for tiden er deltids vinbonde på Hadeland, guider oss gjennom kveldene. Økologisk og vegansk vin står på menyen sammen med plantebaserte småretter.

Sikre deg plass på våre neste økologiske vinsmakinger ved å vippse 699,- per stykk til 724125, merk betaling med dato for vinsmakingen. Skriv gjerne hvem du ønsker å sitte med også. 

 

23. oktober 19.30 – 21.30: – FULLBOOKET  “Nakne viner”

Når høstløvet faller, smaker vi oss gjennom det spennende universet av nakne
viner, helt naturlige, slik moder jord hadde ønsket det.

 

20. november 19.30 – 21.30: – FULLBOOKET God save the King!
London og England har mer å by på enn fotball og shopping! Bli enda bedre kjent med engelsk vin, og opplev hvorfor dette landet er skikkelig trendy for tiden.

 

4. desember 19.30 – 21.30:  Juløl og aquavit-smaking.
Vi smaker oss gjennom de beste tipsene for årets fineste høytid. Vi kan love koselig førjulsstemning med drikke og smaksmeny fullstappet med julesmaker.

 

11. desember 19.30 – 21.30: Sparkling Xmas. – FULLBOOKET
Alle elsker bobler, og de passer til alt! Vi feirer oss gjennom førjulsstria og gjør oss klar for ikke en, men to sprudlende avslutninger på året. 

 

18. desember 19.30 – 21.30: Sparkling Xmas. – FULLBOOKET
Alle elsker bobler, og de passer til alt! Vi feirer oss gjennom førjulsstria og gjør oss klar for ikke en, men to sprudlende avslutninger på året. 


29. januar 19.30 – 21.30: «Let’s go Down Under» – FULLBOOKET
En touch av sommer fra andre siden av kloden – midt i mørketiden. Hvit måned med hvite viner & bobler fra New Zealand og Australia


26. februar 19.30 – 21.30: «Into the wild!»
Bli med på en eksotisk & spennende reise til Sør-Afrika – der vinprodusenter tilpasser seg det ville dyrelivet og lar apene gå på drueslang.

 

26. mars 19.30 – 21.30: «Hispanic Heritage»
Reisen går til Sør Amerika og den latinamerikanske arv, der vinhistorie med røtter fra kolonitiden optimaliseres og perfeksjoneres.


23. april 19.30 – 21.30: «Go Large & be X-tra happy»
Gjør deg klar for festdager! Alt smaker bedre i større størrelser. Hotte magnum-tips for den ultimate feststemningen.


21. mai 19.30 – 21.30: «Vegan Cowgirls & Cowboys for an evening»

Bli med til USA – et vinland i forrykende utvikling. Smak på noen skatter som passer ekstra godt til et plantebasert valg!


11.juni 19.30 – 21.30: «That ultimate summer feeling»
Stay cool med friske bobler, rosé eller en kjølig rødvin i sommervarmen.


18.juni 19.30 – 21.30: ”Sprudlende sommerfølelse med bobler & cider»
De hotteste tipsene til forfriskninger som får deg til å nyte lange sommerkvelder og danse inn i sommernatten! 


Merk med dato ved påmelding. Skriv gjerne hvem du ønsker å sitte med også. 

Ps, send oss mail på kontakt@cultivatefood.com dersom du har allergier. Så skal vi prøve å tilrettelegge for d